SEH Lustrumcongres

Habitat

Tientallen Erkend adviseurs speelden tijdens het SEH Lustrumcongres Pitch & Putt. Samen met bijdragen uit entreegelden en bijdragen van de 30 congrespartners kon SEH hierdoor € 30.000 doneren aan Habitat. In 2019 komt er een speciale SEH-bouwreis. Reis en bouw met Habitat mee in Cambodja!

Wereldwijd leeft meer dan een miljard mensen in sloppenwijken. Habitat for Humanity vindt dat iedereen recht heeft op een goed dak boven het hoofd. Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. Het is hét middel waarmee mensen op eigen kracht uit armoede kunnen komen.

Daarom bouwt Habitat samen met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren eenvoudige, betaalbare huizen. Habitat staat voor projecten waar letterlijk wordt ‘gebouwd’ aan een betere toekomst. De bouwprojecten zijn opgezet voor kwetsbare doelgroepen (zoals weeskinderen en vrouwen), maar ook voor noodhulp en wederopbouw na natuurrampen. Bovendien richt Habitat zich steeds meer op innovatief en duurzaam bouwen.

Om het 20-jarig bestaan kracht bij te zetten, levert SEH aan dit doel een bijdrage. Tijdens het SEH Lustrumcongres is aan Habitat is cheque van € 30.000 overhandigd. In vervolg daarop kunnen Erkend Financieel Adviseurs mee op bouwreis naar Cambodja. De speciale SEH-bouwreis van Habitat is van 5 t/m 14 april 2019.

Lees er meer over en meld u aan op de site van Habitat!

HOOFDSPONSOR